Praktische informatie

Routebeschrijving

U kunt parkeren op de parkeerplaats van Gezondheidscentrum Rijnland. Volg de borden SEH/Gezondheidscentrum Rijnland. Op dit moment wordt u om de nieuwbouw van het Alrijne Ziekenhuis heen geleid.

U kunt parkeren op het parkeerplaatsje achter de slagboom, deze gaat bij oprijden vanzelf open.

Let op! U dient een muntje te kopen  om uit te rijden. Het uitrijmuntje is bij uw behandelaar verkrijgbaar en kost 1€. U kunt ook pinnen, de kosten zijn dan 1,05€.

Komt u met de fiets dan kan u deze gewoon parkeren in de fietsenrekken nabij de ingang van Gezondheidscentrum Rijnland.

Volgt u bij binnenkomst de borden FYSIOTHERAPIE GOUDEKET. U kunt plaatsnemen in de wachtkamer of op de stoel tegenover de behandelkamer van uw fysiotherapeut.

U kunt ook via de hoofdingang van het ALRIJNE Ziekenhuis komen. Volgt u daarna Route 99 naar Gezondheidscentrum Rijnland, daar volgt u weer de borden FYSIOTHERAPIE GOUDEKET

Medio 2024 zullen wij, samen met het hele Gezondheidscentrum Rijnland, verhuizen naar de 3e etage van de nieuwbouw die nu gerealiseerd wordt naast de parkeerplaats van het huidige Gezondheidscentrum Rijnland. De ingang van de parkeerplaats zal komen aan de kant van de Willem Alexanderlaan.

Maken van een afspraak

Het snelst kunt u telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 071-5891345. U kunt ook het contactformulier op deze website invullen. We nemen dan zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen twee werkdagen, contact met u op.

U kunt ook onze praktijk bezoeken om een afspraak te maken. Maandag- en woensdagochtend van 09:00-12:00  is Karin aanwezig om u te helpen.

Buiten deze tijden kunt u ieder heel en half uur een fysiotherapeut aanspreken om een afspraak te maken.

U kunt zonder verwijzing naar de fysiotherapeut, er wordt door middel van een screening bekeken of er een indicatie voor fysiotherapie is.

Voor behandelingen aan huis en behandelingen die vallen onder de lijst van chronische indicaties, heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist.

Wij hanteren geen wachtlijsten. (er kan een uitzondering zijn voor psychosomatische fysiotherapie)

Eerste afspraak

Uw fysiotherapeut doet de eerste afspraak een uitgebreide intake en onderzoek om de oorzaak van uw klachten in kaart te brengen. Aan de hand hiervan wordt een behandelplan aan u voorgesteld.
Voorafgaand aan de eerste behandeling kunnen wij u een online intakeformulier sturen wat u kan invullen.
Wij vragen u de eerste afspraak mee te nemen:
  • identiteitsbewijs
  • de (eventuele) verwijsbrief
  • badhanddoek

 

Contracten verzekeraars 2024

Wij hebben voor 2024 contracten met met vrijwel alle zorgverzekeraars.

Wij hebben voor 2024 geen contract met:

Salland

Qaresq (EUCARE, Aevitae)

A.S.R. (A.S.R., Ik kies zelf, InsureToStudy, Studentsinsured )

Contracten verzekeraars 2023

Wij hebben voor 2023 contracten met met vrijwel alle zorgverzekeraars.

Wij hebben voor 2023 geen contract met:

ENO (Salland, ZorgDirect en Hollandzorg)

Qaresq (EUCARE, Aevitae)

A.S.R. (A.S.R., Ditzo, De Amersfoortse)

Bent u bij verzekerd bij deze verzekeraars dan zult u zelf de rekening ontvangen welke u in het geheel aan ons dient te voldoen. U kunt de rekening indienen bij uw verzekeraar ter vergoeding. De hoogte van de vergoeding van uw verzekeraar zal afhangen van uw verzekeringspolis.

 

 

Maak een afspraak

Bel 071-5891345 of maak gebruik van het contactformulier